Onze aanpak

Door onze jarenlange expertise kunnen wij voor elk project een aangepast traject op maat uitstippelen naar de wens van de bouwheer.

Zo worden projecten werkelijkheid, met respect voor budget en timing, zonder de esthetiek uit het oog te verliezen.

 1. Goede afspraken
  Wij zijn getraind in het luisteren naar uw bouwverhaal en communiceren in heldere taal. Verwachtingen en verlangens zetten wij om in krachtige afspraken, die we uitvoeren.
 2. Budgetcontrole
  Onze jarenlange expertise in de bouwwereld zorgt ervoor dat wij op een esthetisch-economische manier omgaan met detaillering en materiaalgebruik. Communicatie en feedback over het bouwbudget gebeurt aan het begin van de samenwerking om zo deze doelen uit te werken en een project te ontwerpen binnen een bijhorend bouwbudget. Door onze grondige kennis van de courante marktprijzen in de aannemerij, kunnen we snel zien of zaken haalbaar zijn binnen een bepaald budget.
 3. Beheer planning
  Zelf hechten we veel belang aan het maken en nakomen van afspraken én we verwachten dit ook van de partijen waarmee we samenwerken. Concrete afspraken over planning en timing worden steevast gemaakt met alle partners die bijdragen aan het realiseren van een bouwproject.
 4. Aandacht voor energie en duurzaamheid
  Energiezuinig, bijna-energie-neutraal, passief, energie-positief: we hebben al een hele weg afgelegd op het vlak van energiebewust bouwen. Als architect zullen wij u hierover adviseren. Duurzaam bouwen en bouwen in een circulaire economie zijn aspecten waar wij de visie van de bouwheer ondersteunen en hierop verder bouwen.
 5. Specialist in optimalisatie van projecten
  Bij het startschot van een project, leggen wij de meest rendabele puzzel op tafel. Bij verschillende projecten hebben door een andere kijk of een creatief ontwerp meer vierkante meters kunnen ontwikkelen dan aanvankelijk gedacht. Dit heeft een onmiddellijke impact op de rendabiliteit van een project.
 6. Innovatief
  Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen in de bouwwereld op de voet. Nieuwe woonvormen, collectieve ruimtes of innovatieve materialen en vernieuwende technieken: daar houden wij van. We bekijken hoe innovatie items kunnen worden geïntegreerd en staan open voor het bedenken van innovatieve ontwerpen.
 7. Open mind
  Standaard – normaal – gewoon – gemiddeld – zoals iedereen – binnen de lijntjes. Voor ons hoeft dat niet. Wij kijken met open vizier naar een idee of project en stippelen een tracé uit voor het project om de vooropgestelde doelen te bereiken.