Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/3/c/e/ar-vo.be/httpd.www/wp-content/themes/ar-vo/inc/class-foundation-navigation.php on line 20 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/3/c/e/ar-vo.be/httpd.www/wp-content/themes/ar-vo/inc/class-foundation-navigation.php on line 20 Over Ar-Vo - Ontdek Ons Team Architecten

Over AR-VO

Over ons Onze aanpak

ARVO – architectuur, vorm & omgeving is een multidisciplinair team en nationale BIM Expert

Michèle Vochten

Architect | Master Real Estate Management

 

Het team wordt geleid door hoofdarchitecte Michèle die alle projecten coördineert.

Michèle heeft een Master in Architectuur en Real Estate Management, tientallen gecertificeerde bijscholingen en daarbovenop nog jaren ervaring waarin ze zelfstandig meerdere projecten ontwikkelde.

Dat maakt haar de beste persoon om elk project te coördineren van de eerste potloodlijn tot de laatste steen.

Door meer dan 10 jaar ervaring op te doen op verschillende architectenbureaus en het bouwen van eigen projecten beschikt Michèle over een grote expertise in de technische en praktische kant van bouwen. Zo zijn taken als uitwerken van technische detaillering en coördinatie van de planning, zaken die Michèle steeds ter harte neemt.

Met een voorliefde en aandacht voor energiebewust bouwen, coördineert zij uw bouwproject van eerste potloodlijn tot oplevering.

Op een natuurlijke en zekere manier pakt zij de projecten aan. Op een innovatieve wijze wil ze het bouwproces verbeteren en de kwaliteit verhogen. BIM is een van de tools die gebruikt worden om dit te bekomen. Digitalisering in de bouwsector is voor haar een must en ze overtuigd ook andere partijen om mee op de “digitale bouw”-kar te springen.

Werner Matthys

Architect | Specialist in uitvoering van complexe projecten en detailmaster

Werner voorkomt problemen waar de meeste architecten niet eens aan denken. Hij is een analytisch maar ook creatief genie dat steeds tracht om de meeste efficiënte oplossing te vinden.

Hij heeft ervaring in verschillende deelgebieden binnen de architectuur. Hierdoor kan hij principes uit deze verschillende scholen toepassen om steeds tot de beste – en vaak zeer originele – oplossing te komen.

Martine Briels

Interieurarchitect | Assistent Architect | Structuur-lover

In het AR-VO team staat Martine in voor het beheren van de kantoorstructuur en het voorbereiden van het vergunningstraject van projecten. Ze coördineert verschillende dossiers in de woning- en appartementsbouw.

In haar 10-tal jaren ervaring als interieurarchitecte ontwikkelde Martine een  speelse en strakke stijl die als geen ander aansluit bij het karakter van AR-VO.

Nele Vrints

Architect | Architectural traveller

Met een hart voor structuur pakt Nele enkele uitdagende projecten in uitvoering voor haar rekening en zorgt ze voor een transparante communicatie naar alle partijen, zodat budget en planning worden aangehouden.

Daarnaast heeft ze een heldere visie over architectuur en dit vertaalt zich in de ontwerpen die ze uitwerkt voor de klant. Deze ontwerpen zijn steevast een samensmelting van de wensen van de klant en de architecturale visie van Nele.

Jan Verheyen

Bouwkundig tekenaar – BIM modelleur | Digitale bouwer met praktische kennis

Jan besloot na een carrière van meer dan 10 jaar zich om te scholen van metselaar naar bouwkundig tekenaar/BIM modelleur.

Deze opgebouwde praktische kennis komt zowel van pas bij het opbouwen van onze 3D modellen, als in uitvoering op de werf.

Eventuele problemen of moeilijke bouwknopen worden door hem snel opgemerkt en een praktische oplossing is dan ook niet ver te zoeken.

Dena Hebbelinck

Architect | Architectural designer

Dena haar passie is het creëren van kwalitatieve architectuur, welke rekening houdt met de wensen van de klant alsook de inpassing in de omgeving.

De ontwerpen worden door haar vertaalt in heldere presentaties.  Zij heeft ondertussen al enkele jaren ervaring in het ontwerpen van woningbouw, zowel meer- als eengezinswoningen.

 

Marijke De Vries

Kantoormanager | Heerser over administratie en facturatie

Achter de schermen vind je Marijke. Zij verzorgt de administratie van ons bureau en garandeert een vlotte interne samenwerking.

Als bureau vinden we het belangrijk om optimaal te presteren. Marijke monitort daarom steeds onze productiviteit en zoekt maand na maand naar manieren om deze te verbeteren. Zo geven we onze klanten de beste service.

Door onze jarenlange expertise kunnen wij voor elk project een aangepast traject op maat uitstippelen naar de wens van de bouwheer.

Zo worden projecten werkelijkheid, met respect voor budget en timing, zonder de esthetiek uit het oog te verliezen.

 1. Goede afspraken
  Wij zijn getraind in het luisteren naar uw bouwverhaal en communiceren in heldere taal. Verwachtingen en verlangens zetten wij om in krachtige afspraken, die we uitvoeren.
 2. Budgetcontrole
  Onze jarenlange expertise in de bouwwereld zorgt ervoor dat wij op een esthetisch-economische manier omgaan met detaillering en materiaalgebruik. Communicatie en feedback over het bouwbudget gebeurt aan het begin van de samenwerking om zo deze doelen uit te werken en een project te ontwerpen binnen een bijhorend bouwbudget. Door onze grondige kennis van de courante marktprijzen in de aannemerij, kunnen we snel zien of zaken haalbaar zijn binnen een bepaald budget.
 3. Beheer planning
  Zelf hechten we veel belang aan het maken en nakomen van afspraken én we verwachten dit ook van de partijen waarmee we samenwerken. Concrete afspraken over planning en timing worden steevast gemaakt met alle partners die bijdragen aan het realiseren van een bouwproject.
 4. Aandacht voor energie en duurzaamheid
  Energiezuinig, bijna-energie-neutraal, passief, energie-positief: we hebben al een hele weg afgelegd op het vlak van energiebewust bouwen. Als architect zullen wij u hierover adviseren. Duurzaam bouwen en bouwen in een circulaire economie zijn aspecten waar wij de visie van de bouwheer ondersteunen en hierop verder bouwen.
 5. Specialist in optimalisatie van projecten
  Bij het startschot van een project, leggen wij de meest rendabele puzzel op tafel. Bij verschillende projecten hebben door een andere kijk of een creatief ontwerp meer vierkante meters kunnen ontwikkelen dan aanvankelijk gedacht. Dit heeft een onmiddellijke impact op de rendabiliteit van een project.
 6. Innovatief
  Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen in de bouwwereld op de voet. Nieuwe woonvormen, collectieve ruimtes of innovatieve materialen en vernieuwende technieken: daar houden wij van. We bekijken hoe innovatie items kunnen worden geïntegreerd en staan open voor het bedenken van innovatieve ontwerpen.
 7. Open mind
  Standaard – normaal – gewoon – gemiddeld – zoals iedereen – binnen de lijntjes. Voor ons hoeft dat niet. Wij kijken met open vizier naar een idee of project en stippelen een tracé uit voor het project om de vooropgestelde doelen te bereiken.

 

Zelf een project starten?

Bent u van plan een project te starten en heeft u nog vragen of bent u al overtuigd? Dan helpen we u graag verder.

Neem contact op