Wat we doen - Arvo

Wat doet AR-VO

Concepten & ontwerpen Vergunningen & dossiers Studies & projectmanagement

Concepten & ontwerpen:

Ideeën en hersenspinsels worden omgezet tot een concept of eerste ontwerp.

Het eerste 3D-ontwerp van uw bouwproject moet meteen een schot in de roos zijn. Om dat motto waar te maken, werken we met een doordachte methode die al begint voor onze eerste kennismaking.

We geloven namelijk dat een prachtig ontwerp het resultaat is van een sterk concept. Dat concept bestaat uit onze creatieve en technische know-how in combinatie met de hersenspinsels en ideeën van onze klanten. Om die laatste twee beter te leren kennen, sturen wij u een administratief, technisch en creatief kennismakingsformulier. Omdat we hieruit veel afleiden over uw stijl en ideeën is ons eerste gesprek meteen concreet en waardevol.

Uw input en onze inzichten worden samengegoten in een eerste 3D-ontwerp. Dit geeft u een mooi totaalbeeld van de uiteindelijke realisatie en sluit pijnlijke verrassingen volledig uit. U krijgt namelijk een volledig beeld van het eindresultaat en kan vanaf moment één tot in de details bijsturen.

Kennis maken met ons?

Heeft u interesse om met ons samen aan uw project te beginnen en wil u geheel vrijblijvend kennis maken om te kijken of het klikt? Maak dan snel een afspraak!

Neem contact op

Omgevingsvergunningen & uitvoeringsdossiers:

Bouwtechnische tekeningen worden opgemaakt zodat deze tekeningen praktische documenten worden tijdens de werffase.

ARVO is een betrokken partner doorheen uw volledige bouwproces. Daarom realiseren we enerzijds de plannen voor uw project, en zorgen we anderzijds ook voor de nodige dossiers en vergunningen.

Tijdens de uitwerking van uw plannen creëren we meteen ook de aanvraag voor de omgevingsvergunning. Deze vergunning (ook wel gekend als ‘de bouwaanvraag’) verloopt volgens de opgelegde procedures van de overheid. Om dit proces vlot te laten verlopen, checken wij vooraf de haalbaarheid van het project bij uw lokale overheid. Wanneer dit project volgens hen past binnen de bouwvoorschriften en goede ruimtelijke ordening zorgen wij voor de nodige documenten en informatie. Op die manier verloopt het goedkeuringsproces zonder enige problemen.

Na de goedkeuring van de omgevingsvergunning zorgen we voor een meetstaat, lastenboek en uitvoeringsdossier. Dankzij deze documenten worden alle kenmerken bepaald (in het lastenboek), krijgt de aannemer zicht op de nodige materialen (in de meetstaat) en heeft hij een duidelijk plan om de werken aan te vangen (in het uitvoeringsdossier).

ARVO is daarbovenop ook een ervaren partner voor omvangrijke dossiers. Wij helpen u met een studiefase, ontwerp en begeleiden het tracé van de vergunningsaanvraag in nauw overleg met de betrokken partijen.

Zelf een project starten?

Bent u van plan een project te starten en heeft u nog vragen of bent u al overtuigd? Dan helpen we u graag verder.

Neem contact op

Haalbaarheidsstudies & projectmanagement:

Onderzoek naar de haalbaarheid van een potentieel project en de opvolging van uw projecten op de werf.

Er komt heel wat kijken bij de realisatie van een bouwproject. Daarom zetten wij alles op alles om van uw project een groot succes te maken. We geven u raad bij de aankoop van uw terrein en zorgen ervoor dat de realisatie van uw project correct verloopt.

Tijdens een haalbaarheidsstudie gaan we op zoek naar alle informatie over een perceel. Daarmee voeren we een volumestudie uit en ontdekken we de mogelijkheden van het terrein. Als laatste bekijken we de grondprijs en de haalbaarheid van uw volledige project.

Een bouwgrond gekocht en goedgekeurde plannen in de hand? Dan nemen wij het projectmanagement op ons. We coördineren de verschillende partijen (bouwheer, aannemer, studiebureau, leveranciers, …) en maken een haalbare planning voor we aan de werken beginnen. Tijdens het volledige proces houden we vinger aan de pols, bewaken we uw budget en vermijden we eventuele uitloop van de planning.

Zelf een project starten?

Bent u van plan een project te starten en heeft u nog vragen of bent u al overtuigd? Dan helpen we u graag verder.

Neem contact op