Jobalert – (ir) architect

 Vacature (ir) architect 

Ons team zoekt nieuwe spelers die mee willen creëren aan onze projecten.

Ben je open-minded, werk je graag mee aan innovatie, heb je een sterke drive om onze visie en werkmethode samen naar voor te duwen?

Geloof je in een sterke communicatie en het BIM-model als tool doorheen een bouwproces?

Wil je van een krachtig ontwerp een realisatie maken? Bedenk je graag een esthetisch en economisch detail?

Denk jij niet in problemen maar in oplossingen?

Wij zoeken een (ir) architect met enkele jaren werfervaring, om zowel projecten in aanbestedingsfase en werffase op te volgen, als de opstartende projecten in conceptfase mee op te starten en uit te werken richting vergunningsaanvraag. Backoffice ondersteuning (vnl tekenwerk) voor de grotere projecten is aanwezig. Belangrijk is een heldere manier van communiceren, open staan voor samenwerken binnen het kantoor en een hands-on aanpak.

 

Diversiteit aan projecten

AR-VO is als architectenkantoor actief in volgende takken: industriebouw en logistieke gebouwen, kantoren, scholen, particuliere woningbouw en meergezinswoningen. 

 

Werken bij ons?

Werk je graag mee vanaf het opmaken van een haalbaarheidsstudie tot en met de oplevering aan één van dergelijke projecten? Dan biedt AR-VO je een aangename werkplek in ons nieuwe kantoor vlakbij de E19 en bereikbaar met fiets vanaf het station Noorderkempen.

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek: michele@ar-vo.be of +32 473 53 88 72 en kom terecht in een ambitieus team dat fantastische projecten realiseert.

Kennis van Revit is een pluspunt, geen must. Opleiding wordt voorzien indien nodig.