202CO – compacte woning in houtskelet

vrijstaande eengezinswoning | gerealiseerd

Budgetvriendelijke woning in houtskelet

De bouwheer koos ervoor deze woning in houtskelet te voorzien. De snellere bouwtijd zorgt voor lagere bouwkosten. Ook werd er gekozen voor een budgetvriendelijke oplossing voor het gevelmetselwerk.

Budgetvriendelijk kruisverband

Als gevelafwerking koos de bouwheer voor een rode parementsteen in kruisverband. Er is gebruik gemaakt van speciale gevelstenen waar een stootvoeg in voorzien werd. Dit geeft het uitzicht dat er twee koppen gebruikt worden. Dit zorgt voor een budgetvriendelijke oplossing voor het voorzien van het kruisverband.

Houtskeletbouw voor een compacte woning

Bij het ontwerpen van de woning is er gekozen voor houtskeletbouw, een duurzame bouwmethode. Bouwen in houtskelet biedt talloze voordelen, zoals een snellere bouwtijd en een verbeterde isolatie. Bovendien maakt het gebruik van houtskeletbouw het mogelijk om een compacte woning te realiseren zonder toegevingen te doen aan de functionaliteit en het comfort.

Betoverend uitzicht naar achteren

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van deze woning is het prachtige zicht naar achteren. Vanuit de woning kunnen bewoners genieten van een groen landschap. Dit uitzicht biedt een gevoel van sereniteit en creëert een harmonieuze relatie tussen het gebouw en de omgeving.

De keuze voor houtskeletbouw en de gevelstenen zorgt voor een budgetvriendelijke compacte woning.