045DI – een warme thuis in houtmassiefbouw

vrijstaande eengezinswoning | gerealiseerd

Deze woning is opgetrokken in houtmassiefbouw. Volle dikke planken passen naadloos in elkaar en vormen de dragende en niet dragende wanden van deze woning. De buitenzijde is ook afgewerkt in hout.

Long-island als uitgangspunt

De uitstraling van van deze woning in long-island stijl is licht en luchtig. Het opengetrokken plan en witte hout creëren deze luchtige sfeer. Het belangrijkste onderdeel van de leefruimte is de keuken, die een centrale plaats heeft gekregen. Een essentieel element van deze stijl is de ‘porch’ aan de buitendeur: een overdekte buitenruimte in de typische stijl.

Tuin geïntegreerd

Deze woning is gelegen in een bosrijke en groene omgeving: een belangrijk element om te ervaren. De connectie met buiten wordt reeds in het ontwerp gelegd : wanneer je in de glazen annex zit, ben je letterlijk omgeven door het groen. Overige grote raampartijen zorgen ervoor dat je binnen kan genieten van de groene omgeving.

Deze massief houten woning heeft alle elementen om een comfortabele thuis te maken: gezelligheid, licht, lucht en een connectie met de groene omgeving.