139VVG – moderne villa met oog voor de toekomst

vrijstaande eengezinswoning | gerealiseerd

Toekomstgericht ontwerp

Het project belichaamt de visie van vooruitstrevende opdrachtgevers die toekomstgericht nadenken. Deze moderne villa is volledig toegankelijk ontworpen, met brede deuren en gangen, verzonken schuiframen en een lift die alle verdiepingen bereikbaar maakt. Deze woning is voorzien aan de toekomstige noden van de bewoners.

Minimalistisch

Het minimalistische ontwerp wordt gekenmerkt door de witte gevelsteen die onderbroken wordt door zwarte accenten. Deze accenten bestaan uit aluminium lattenwerk. De strakke lijnen worden doorgetrokken in heel de woning.

Connectie met de achtertuin

De achtergevel van de woning bestaat grotendeels uit glas, waardoor de bewoners kunnen genieten van het mooie uitzicht. Bovendien zijn de balkons voorzien van elegante glazen balustrades, wat een gevoel van lichtheid en transparantie geeft aan de woning.

BIM (Building Information Modeling)

Ook dit project werd volledig in 3D uitgewerkt met BIM. Alle draagstructuren, balken en kolommen werden uitgetekend en geanalyseerd. Doordat het virtueel project reeds vooraf in BIM gecoördineerd wordt tussen architectuur, stabiliteit en techniek, reduceren wij de foutenlast op de werf.

Het is een woning die aan de behoeften van de bewoners voldoet, zowel nu als in de toekomst.