079RH – Rhino – Bijna Energie Neutrale appartementen met speciale aandacht voor privacy

meergezinswoning + handelspand | gerealiseerd

Dit project met 12 appartementen en 2 handelspanden wordt opgetrokken met extra aandacht voor energiezuinig bouwen. Een degelijke isolatieschil in combinatie met energiezuinige technieken zorgt voor een laag E-peil, waardoor we het BEN-label aan dit project kunnen hangen.

Comfortabel wonen voorop.

Het wooncomfort en functionaliteit staan in dit project centraal. Aandacht voor licht en lucht was zeer belangrijk tijdens de ontwerpfase. De ruime en toegankelijke appartementen hebben dankzij de hoge ramen veel lichtinval in het gehele appartement. Ook privacy is belangrijk voor het algemene comfort. Door afwisselend vooraan en achteraan ruime terrassen te plaatsen, die steeds bij de leefruimte aansluiten, wordt de privacy van de bewoner aanzienlijk verhoogd.

Tijdloze architectuur

De levendige en tijdloze architectuur wordt voornamelijk opgetrokken in een baksteen met rode kleurnuances en heeft centraal een wit geaccentueerd volume. De houten gevelbekleding die hier en daar terugkomt, zorgt voor een warme en natuurlijke touch. Door het combineren van deze 3 materialen: ruwe baksteen, strakke gevelpanelen en natuurlijk hout, wordt de architectuur van het gebouw een geheel dat perfect in het straatbeeld zal passen.

Een project voor een breed publiek, gebouwd voor de toekomst.

In samenwerking met Create & Build.

Bent u overtuigd?

Bent u van plan een project te starten en heeft u nog vragen of bent u al overtuigd? Dan helpen we u graag verder.

Neem contact op